Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka55g75kcal12g1g3.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu23g29kcal2.5g0.1g2.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2g18kcal0g0g2g0g
Rice Dream, riisimaito82g38kcal0.1g7.7g0.8g0.1g
Täysjyväriisi. Risella.30g105kcal2.1g21.3g1g1.8g
Parsakaali, tuore, 257g33g10kcal1.5g0.7g0.1g0.5g
Punajuuri keitetty, annos 100g33g14kcal0g3.1g0g0.8g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g27g34kcal0.8g7g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)27g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g661kcal38.8g84.4g19.2g7.4g
Valittu annoskoko313g331kcal19.4g42.2g9.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna156g165kcal9.7g21.1g4.8g1.9g
Arvot/100g100g106kcal6.2g13.5g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227557