Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 112g360kcal30g0g26.9g0g
Maissi jyvät 128g184kcal3.6g32.8g3.1g4.7g
Kesäkurpitsa48g8.2kcal0.2g1.2g0.3g0.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g24g67kcal4.6g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1239kcal76.8g68g71.2g10g
Valittu annoskoko313g619kcal38.4g34g35.6g5g
Annoskoko puolitettuna156g310kcal19.2g17g17.8g2.5g
Arvot/100g100g198kcal12.3g10.9g11.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729