Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton118g777kcal30.7g13g69.7g2.4g
Canderel makeutusjauhe5.9g23kcal0.2g5.5g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 14g52kcal2.6g1.6g3.1g4.3g
Kookoshiutale 21g137kcal1.7g1.3g13.3g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)118g507kcal89.8g5.9g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2992kcal250g54.6g198.2g20.2g
Valittu annoskoko312g1496kcal125g27.3g99.1g10.1g
Annoskoko puolitettuna156g748kcal62.5g13.7g49.6g5.1g
Arvot/100g100g479kcal40g8.7g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227892