Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 184g140kcal3.5g28.5g0.4g1.8g
Sipuli (kuorittu)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Palvikinkku HK 3%18g18kcal3.3g0.1g0.6g0g
Paprika punainen 23g6.7kcal0.2g1g0.1g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl9g83kcal0g0g9.2g0g
Atria kevyt Perhenakki55g88kcal5.3g4.1g5.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g684kcal25.2g69.6g31.2g7g
Valittu annoskoko313g342kcal12.6g34.8g15.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna156g171kcal6.3g17.4g7.8g1.8g
Arvot/100g100g110kcal4g11.1g5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228055