Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 224g322kcal35.8g0g19.9g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g45g49kcal1g1.4g4.5g0g
Tilli, tuore 11g3.2kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Aurajuusto27g91kcal5.4g0g7.8g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl5.7g8.1kcal0.3g0.5g0.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.7g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g949kcal86g4.4g65.6g0.4g
Valittu annoskoko312g475kcal43g2.2g32.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna156g237kcal21.5g1.1g16.4g0.1g
Arvot/100g100g152kcal13.8g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229022