Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi207g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g10g1kcal0.2g0g0.1g8.8g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g5.7g21kcal2.6g2.3g0.3g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale16g9kcal1.6g0.8g0g11.3g
Manteli, jauhettu, n. 1dl72g436kcal17.5g4.8g39.1g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g934kcal43.8g15.8g79g50.4g
Valittu annoskoko313g467kcal21.9g7.9g39.5g25.2g
Annoskoko puolitettuna156g234kcal11g4g19.8g12.6g
Arvot/100g100g149kcal7g2.5g12.6g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229174