Kaalipiirakka

Valmista taikina voista, juustoraasteesta, rahkasta ja mantelijauhoista.

Hauduta kaalisuikaleet ja sipulit kattilassa pehmeiksi noin tunti.

Lisää kinkku, hunaja, mausteet, keitetyt kananmunat ja raa´at kananmunat.

Levitä täyte pohjan päälle uunipellille, paista 175 C noin 45 minuuttia.

Mukautettu ohje eestiläisestä kaalipiirakan ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g12g88kcal0.1g0.1g9.7g0g
Oltermanni, perinteinen12g44kcal3g0g3.5g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g54g326kcal11.4g3.6g29.4g0g
Rahka, valio12g7.9kcal1.2g0.5g0g0g
Keräkaali, 100g121g29kcal1.4g4.1g0.2g2.5g
Sipuli 24g7.3kcal0.3g1.2g0g0.4g
Hunaja 4.8g16kcal0g3.9g0g0g
Leivinjauhe 1.2g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.6g0.1kcal0g0g0g0.5g
Kananmuna, keitetty 13g19kcal1.7g0g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 13g19kcal1.7g0g1.4g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Joulukinkku, rasva poistettu42g73kcal12.6g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1263kcal67g28g95.6g7g
Valittu annoskoko313g632kcal33.5g14g47.8g3.5g
Annoskoko puolitettuna156g316kcal16.8g7g23.9g1.8g
Arvot/100g100g202kcal10.7g4.5g15.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=230436