Ohrarieska

Sekoita kylmä vesi jauhoihin nopeasti ja tee samantien rieskat pellille noin 0,5 cm paksuiksi.

Pistele haarukalla.

Paista mahdollisimman kuumassa uunissa 250-300 astetta noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Piisa79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g175g559kcal17.5g113.6g3.5g18.3g
Vesi134g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1118kcal35g227.2g7g36.6g
Valittu annoskoko313g559kcal17.5g113.6g3.5g18.3g
Annoskoko puolitettuna156g280kcal8.8g56.8g1.8g9.2g
Arvot/100g100g179kcal5.6g36.4g1.1g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=231774