Burgundinpata

Ruskista liha, lisää vihannekset ja vesi, annakiehahtaa, lisää punaviini ja mausteet sekä liemikuutiot, anna kiehahtaa, lisää loput tarvikkeet ja hauduta kunnes liha on mureaa ja liemi on vetäytynyt kasaan sopivasti.

Lisää mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 114g126kcal24.6g0g3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.4kcal0.1g1.4g0g0.6g
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 2.8g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 38g26kcal0.1g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.5g7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Kasvisliemikuutio 1.2g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Sieni tatti, hapero 14g3.8kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Palsternakka 11g7.2kcal0.1g1.3g0g0.5g
Kinkku, vähärasvainen kevyesti savustettu (Linessa), annos 13g20g28kcal5.4g0.2g0.6g0.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)44g16kcal0.4g3.1g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g486kcal63.8g20.6g9.6g5.4g
Valittu annoskoko312g243kcal31.9g10.3g4.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna156g122kcal16g5.2g2.4g1.4g
Arvot/100g100g78kcal10.2g3.3g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232263