Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g133g610kcal8g59.7g38.5g1.3g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)80g36kcal0.2g8.4g0.1g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g66g113kcal4.8g10.6g5.6g0.7g
Sokeri 14g57kcal0g14.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 20g28kcal2.5g0.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1688kcal31g185.8g92.4g4g
Valittu annoskoko313g844kcal15.5g92.9g46.2g2g
Annoskoko puolitettuna156g422kcal7.8g46.5g23.1g1g
Arvot/100g100g270kcal5g29.7g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509