Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g115g40kcal1.2g7.5g0.6g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 87g277kcal23.2g0g20.7g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g46g161kcal8.3g27.2g1.8g2.8g
Sipuli (kuorittu)19g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g46g74kcal0.4g2.8g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1116kcal66.6g76.8g60g6.2g
Valittu annoskoko313g558kcal33.3g38.4g30g3.1g
Annoskoko puolitettuna156g279kcal16.7g19.2g15g1.6g
Arvot/100g100g179kcal10.7g12.3g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232720