Papu-jauhelihamössö

Kuullota sipulit rypsiöljyssä.

Heitä sekaan jauheliha ja ruskista.

Lisää pavut liemineen, jatka paistamista.

Lisää mausteet ja vesi.

Kypsennä ilman kantta 5min.

Heitä joukkoon fetajuustot, anna kypsyä kakkosella hetken aikaa.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1134 grammaa

Patman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha110g183kcal21g0g11g0g
Kidneypavut chilikastikeessa 410g (Rainbow)108g129kcal9.6g20.4g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Feta, Arla Apetina 10 %50g89kcal10.7g0.5g5g0g
Rypsiöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g876kcal83g43.2g41.8g0.4g
Valittu annoskoko313g438kcal41.5g21.6g20.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna156g219kcal20.8g10.8g10.5g0.1g
Arvot/100g100g140kcal13.3g6.9g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233044