Soijarouhelasagne

Täyte:
Kuumenna 0,5 dl rypsiöljyä pannussa ja sekoita siihen soijarouhe.

Lisää vesi vähin erin ja mausta soijakastikkeella.

Rouhe on valmis, kun vesi on imeytynyt.

Hienonna sipuli ja kasvikset (esim.

porkkana, paprika; muutkin käyvät) ja paista niitä paistinpannulla.

Sekoita kasvisten joukkoon tomaattipyree ja -murska sekä haluamasi mausteet.

Lisää sekaan soijarouhe.

Kastike:
Kuumenna 1 dl rypsiöljyä ja lisää jauhot.

Sekoita tasaiseksi ja anna lämmetä.

Lisää maito sekoittaen, ja lopulta juusto.

Sekoita kunnes seos on tasainen.

Kokoaminen:
Lado täytettä ja lasagnelevyjä vuorotellen uunivuokaan.

Kaada päälle kastike.

Valmistus:
Kypsennä lasagne 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g23g75kcal11.6g6.9g0.1g1.3g
Rypsiöljy 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Soijakastike 4.2g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.2kcal0.1g0.9g0g0.4g
Paprika punainen 20g5.7kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g8.1g6kcal0.4g1g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g58g20kcal0.6g3.8g0.3g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 10g92kcal0g0g10.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen69g23kcal2.3g3.4g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%23g53kcal6.7g0.6g2.8g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Lasagnelevy Rainbow54g197kcal7.5g38.1g1.7g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1090kcal60.6g120.4g41.4g8g
Valittu annoskoko313g545kcal30.3g60.2g20.7g4g
Annoskoko puolitettuna156g273kcal15.2g30.1g10.4g2g
Arvot/100g100g174kcal9.7g19.3g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233291