Pastaa tomaatteja ja pekonia tinjamin kera

Laita pasta vesi kiehumaan.

Veden kiehumista odotellessa aloita kastikkee valmistelu.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Paahda pekonia miedolla lämmöllä paistinpannulla kunnes alkaa hieman saamaan väriä.

Lisää silputtu purjo ja puolitetut kirsikkatomaatit (myös normaalit tomaatit käy).

Lisää RUNSAASTI tinjamia.

Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä.

Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty187g261kcal9.6g52.2g1.3g6.3g
Purjosipuli 23g5.3kcal0.4g0.6g0g0.5g
Kirsikkatomaatti, suomalainen47g9kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g, paistettu 56g169kcal11.9g0.4g13.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g889kcal44.4g110g29.6g15g
Valittu annoskoko313g445kcal22.2g55g14.8g7.5g
Annoskoko puolitettuna156g222kcal11.1g27.5g7.4g3.8g
Arvot/100g100g142kcal7.1g17.6g4.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234311