Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)32g61kcal3.8g7.4g1.5g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g106g159kcal17g4.2g8.5g0g
Purjosipuli 106g24kcal1.9g2.5g0.2g2.2g
Valkosipuli 7.4g8kcal0.6g1.2g0g0.2g
Kalaliemi Maggie, annos 5g2.7g6.9kcal0.3g0.6g0.4g0g
Ruohosipuli, tuore27g7.2kcal0.4g1g0.2g0.3g
Soijakastike 32g19kcal1.6g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g571kcal51.2g39.8g21.6g5.4g
Valittu annoskoko312g286kcal25.6g19.9g10.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna156g143kcal12.8g10g5.4g1.4g
Arvot/100g100g91kcal8.2g6.4g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234676