Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 126g41kcal0.8g7g0.3g3.2g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g15g9kcal0.2g2g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g16g44kcal3g0g3.5g0g
Katkarapu 21g15kcal3.1g0g0.2g0g
Vesi126g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.6g4.3kcal0.2g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g230kcal14.8g19g8.6g6.8g
Valittu annoskoko312g115kcal7.4g9.5g4.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna156g58kcal3.7g4.8g2.2g1.7g
Arvot/100g100g37kcal2.4g3g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234834