Suklaa-tuorejuustokakku

POHJA

10 Digestive-keksiä
2 rkl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
50 g sulatettua margariinia

1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!).

2. Murskaa keksit.

3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon.

4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle.

SUKLAATÄYTE

100 g taloussuklaata
200 g vanilliinituorejuustoa (Sunnuntai)
2,5 dl Creme Vanillaa
½ dl tomusokeria
¼ dl mehua
4 liivatelehteä

1. Sulata taloussuklaa mikrossa (Varo kuumentamasta liikaa, ettei mene rakeiseksi!).

2. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.

3. Vatkaa Creme Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon.

4. Lisää tomusokeri ja hieman jäähtynyt sulatettu suklaa.

5. Kuumenna mehu ja lisää siihen puristetut liivatelehdet.

6. Kaada mehu suklaaseoksen joukkoon.

7. Kaada täyte keksipohjan päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g56g250kcal4.3g37.7g8.9g2g
Sokeri 8.9g36kcal0g8.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g2.9g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 19g131kcal0.1g0.1g14.8g0g
Taloussuklaa, Fazer37g191kcal1.4g20.7g11.1g2g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g74g200kcal5.9g8.9g14.8g0g
Flora Vanilla 12%93g176kcal4.2g14.8g11.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g11g44kcal0g11.1g0g0g
Mehu, marli, vital 10 vitamiinia9g3.7kcal0.1g0.9g0.1g0g
Liivatelehti, gelatiini3g10kcal2.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2106kcal37g212g121.6g8g
Valittu annoskoko313g1053kcal18.5g106g60.8g4g
Annoskoko puolitettuna156g527kcal9.3g53g30.4g2g
Arvot/100g100g337kcal5.9g33.9g19.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234980