Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 101g64kcal3g4.9g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1g2.5kcal0.1g0g0.2g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g15g59kcal4.4g0.2g4.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Makaroni (myllynparas raaka)101g355kcal13g70.6g1.9g3.2g
Paistijauheliha 10%71g121kcal14.2g0g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1266kcal72.4g152.4g39.8g6.8g
Valittu annoskoko312g633kcal36.2g76.2g19.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna156g317kcal18.1g38.1g10g1.7g
Arvot/100g100g203kcal11.6g24.4g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235103