Maukas kanakeitto (karppaus)

Paista kana pannulla öljyssä.

Lisää kattilaan vettä ja suolaa, sekä soija.

Lisää valkosipuli kanan sekaan, sekä curry tahna.

Ja mausta oman maun mukaan.

Lisää kanaseos kattilaan, lisää wokit kattilaan sekä sinappi, koskenlaskija sekä kerma.

Lisää lopuksi kuutioidut persikat ja silputtu ruohosipuli.

Tarjoile kuumana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Wokkivihannekset Classic (Findus), annos 250g100g30kcal1.5g4.5g0.4g2.5g
Atria broilerin fileesuikale naturell119g131kcal27.5g0g2.5g0g
Oliiviöljy 6g53kcal0g0g6g0g
Kuohukerma,valio,2dl40g135kcal0.8g1.2g13.9g0g
Valkosipuli 4.2g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Ruohosipuli 8g1.8kcal0.1g0.1g0g0.2g
Dijonsinappi, Maille, Original1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 18g7kcal0.2g1.2g0g0.3g
Pirkka aasia vihreä currytahna (15g)1g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Soijakastike 6g3.6kcal0.3g0.6g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g10g28kcal1.9g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g792kcal65.2g17g50.2g6.2g
Valittu annoskoko313g396kcal32.6g8.5g25.1g3.1g
Annoskoko puolitettuna156g198kcal16.3g4.3g12.6g1.6g
Arvot/100g100g127kcal10.4g2.7g8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235211