Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 37g149kcal0g36.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g126kcal3.7g25.6g0.4g1.3g
Voi, 1 tl, 5 g28g206kcal0.3g0.3g22.5g0g
Mustikka metsä- 99g43kcal0.5g6.3g0.6g3.3g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki70g39kcal6g3.5g0.1g0g
Kaurahiutale 11g42kcal1.6g6.4g0.8g1.1g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1298kcal32g157.6g55.2g11.4g
Valittu annoskoko313g649kcal16g78.8g27.6g5.7g
Annoskoko puolitettuna156g324kcal8g39.4g13.8g2.9g
Arvot/100g100g208kcal5.1g25.2g8.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271