Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 170g333kcal31.8g0g23g0g
Amerikansekoitus, Apetit51g14kcal0.9g2.3g0.1g1.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g10g29kcal1.9g0g2.2g0g
Ruohosipuli 4.3g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl34g116kcal0.7g1g11.9g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit43g55kcal1.3g0.9g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1095kcal73.4g8.6g85.4g2.6g
Valittu annoskoko313g548kcal36.7g4.3g42.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna156g274kcal18.4g2.2g21.4g0.7g
Arvot/100g100g175kcal11.7g1.4g13.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235531