KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 49g13kcal0.8g1.7g0.1g0.9g
Paprika, punainen16g4.2kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g76g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Retiisi 24g4.3kcal0.3g0.5g0g0.4g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g24g64kcal6.8g0g4.1g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 58g115kcal1.5g0.4g11.3g3.9g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g32g32kcal5.8g0.1g1g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g32g65kcal5.5g0.7g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g637kcal43.6g15.6g42g13.6g
Valittu annoskoko312g318kcal21.8g7.8g21g6.8g
Annoskoko puolitettuna156g159kcal10.9g3.9g10.5g3.4g
Arvot/100g100g102kcal7g2.5g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235950