Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 29g8.7kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Rypsiöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)10g8kcal0.3g1.9g0.1g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g144g21kcal0g4.9g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 50g9kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Pasta 3-viljan (Torino)13g45kcal1.9g8.5g0.3g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha57g95kcal10.9g0g5.7g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Persilja 7.2g2kcal0.1g0.1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g414kcal27.8g36.4g16.8g4.2g
Valittu annoskoko312g207kcal13.9g18.2g8.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna156g104kcal7g9.1g4.2g1.1g
Arvot/100g100g66kcal4.4g5.8g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237156