Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g23g131kcal4.9g4.5g11.4g0g
Voi 60% rasvaa 16g86kcal0.1g0.1g9.6g0g
Liivatelehti, gelatiini90g315kcal77.3g0g0.1g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g3.4g0kcal0g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa23g126kcal1.8g8.3g9.5g2.7g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g23g116kcal2g6.6g9g1.3g
Philadelphia tuorejuusto 200g45g115kcal2.7g1.4g10.8g0g
Makeutusjauhe, Pirkka23g84kcal0.3g20.8g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl68g244kcal1.4g1.8g25.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2435kcal181g87g152.2g8g
Valittu annoskoko313g1217kcal90.5g43.5g76.1g4g
Annoskoko puolitettuna156g609kcal45.3g21.8g38.1g2g
Arvot/100g100g389kcal28.9g13.9g24.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237190