Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)55g346kcal0g0g38.4g0g
Sokeri 37g151kcal0g37.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.8g7kcal0g1.7g0g0g
Leivinjauhe 1.3g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Maissitärkkelys 12g44kcal0g10.6g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 100g343kcal10.2g69.9g1.2g3.5g
Soijamaito (alpro soja)22g11kcal0.8g0.8g0.5g0g
Mansikkahillo 25g57kcal0.1g13.6g0g0.2g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)8.8g55kcal0g0g6.1g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu10g3.4kcal0g0.8g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g40g158kcal0g39.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2355kcal22.4g349.4g92.6g7.4g
Valittu annoskoko313g1177kcal11.2g174.7g46.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna156g589kcal5.6g87.4g23.2g1.9g
Arvot/100g100g377kcal3.6g55.9g14.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237423