Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 5.5g49kcal0g0g5.5g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Luumutomaatti pirkka, 83g196g39kcal1.2g7.4g0.6g11.8g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g78g264kcal9.8g52.7g1.6g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g727kcal23.2g124g15.6g34.2g
Valittu annoskoko312g363kcal11.6g62g7.8g17.1g
Annoskoko puolitettuna156g182kcal5.8g31g3.9g8.6g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.8g2.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237828