Appelsiini juustokakku

1. Voitele irtopohjavuoan sivut ja päällystä pohja leivinpaperilla
2. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi
3. Vatkaa joukkoon kananmuna
4. Lisää jauhot ja sekoita taikinaksi
5. Painele taikina vuoan pohjille ja reunoille
6. Notkista tuorejuusto kulhossa
7. Sekoita joukkoon loput täytteen aineet
8. Kaada täyte vuokaan
9. Paista 175 asteessa n. 50 min
10. Nosta kakku jäähtymään ja anna vetäytyä hyvin ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Shamaani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)42g233kcal0.4g0.4g25.4g0g
Sokeri 10g40kcal0g9.9g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl16g22kcal2.1g0g1.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai64g225kcal7.7g45.6g1.3g1.9g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio56g186kcal4g7.3g15.2g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g42g119kcal1.1g1.5g11.9g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl49g65kcal6.4g0.1g4.1g0g
Sokeri 24g97kcal0g24g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.3g9kcal0g2.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 5.6g19kcal0g4.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2028kcal43.4g191.2g118.6g4g
Valittu annoskoko313g1014kcal21.7g95.6g59.3g2g
Annoskoko puolitettuna156g507kcal10.9g47.8g29.7g1g
Arvot/100g100g325kcal6.9g30.6g19g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238259