Ruisprochetta

Sekoita keskenään tonnikala, creme fraiche ja pesto.

Levitä seosta kullekkin ruispalalle.

Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne leipien päälle.

Pilko mozzarella ja levittele leipien päälle.

25-30min 200C

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Jadas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]61g73kcal7.3g1.2g4.3g0g
Pesto (Pirkka)8.1g47kcal0.3g0.3g5g0.4g
Ruisleipä pyöreät palat (Leipäaitta), annos 30g97g221kcal7.6g41.5g2.5g11.5g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 41g113kcal0.8g1.2g11.4g0g
Mozzarella, Euroshopper41g102kcal7.4g0.6g7.7g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen65g13kcal0.4g2.5g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1137kcal47.6g94.6g62.2g25.6g
Valittu annoskoko313g568kcal23.8g47.3g31.1g12.8g
Annoskoko puolitettuna156g284kcal11.9g23.7g15.6g6.4g
Arvot/100g100g182kcal7.6g15.1g10g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239983