Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 124g176kcal15.5g0.4g12.7g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g112g587kcal7.2g45.8g43.7g3g
Hunaja 32g104kcal0.2g25.4g0g0g
Voi 45g326kcal0.5g0.2g36.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2387kcal46.8g143.6g186g6g
Valittu annoskoko313g1193kcal23.4g71.8g93g3g
Annoskoko puolitettuna156g597kcal11.7g35.9g46.5g1.5g
Arvot/100g100g382kcal7.5g23g29.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=240469