Aurajuusto-mozzarella tonnikala pannari

Aurajuusto-tonnikalapannari (4 annosta)
7-8 kananmunaa
1 dl leseitä/siemeniä (mitä kaapista sattuu löytymään!)
2 rkl sulatettua voita tai luraus öljyä
2 dl juustoraastetta
2 prk tonnikalaa paloina (öljyssä tai vedessä)
50g aurajuustoa muruina
50g mozzarella siivuja
1 dl paistettuja vihanneksia (munakoiso, kesäkurpitsa, pun. paprika)
Ripaus suolaa ja mustapippuria
Valuta tonnikaloista osa nesteestä pois.

Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki.

Lisää kaikki muut aineet (myös mausteet) paitsi aurajuusto ja mozzarella.

Sekoita hieman, mutta älä vatkaa tonnikalaa täysin muusiksi.

Kaada seos uunipannulle ja ripottele toiselle puolelle päälle aurajuustomurut ja toiselle puolikkaalle aurajuusto (meillä toinen ei tykkää aurasta, siksi näin).

Paista 200 asteessa n. 30 min tai kunnes on päältä kauniin ruskea.

Huom! Jos haluat pannarista hieman paksumman, paista se vaikka piirakkavuoassa/lasagnevuossa.´

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Niina72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 104g149kcal13g0.3g10.7g0g
Lesehiutaleet Pirkka (50g)10g33kcal0.9g6.9g0.2g1g
Gruyere juusto, annos 50g26g108kcal7.8g0.1g8.4g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki52g47kcal7.8g1.3g1g0g
Tonnikala, Rainbow (vedessä)94g103kcal21.6g0g0.9g0g
Aurajuusto, pehmeä (Valio), annos 125g13g35kcal2g0g2.9g0g
Mozzarella juusto13g34kcal2.4g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1017kcal111g17.2g53.4g2g
Valittu annoskoko313g509kcal55.5g8.6g26.7g1g
Annoskoko puolitettuna156g254kcal27.8g4.3g13.4g0.5g
Arvot/100g100g163kcal17.8g2.8g8.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241355