Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 124g35kcal1.3g5.3g0.2g2.5g
Sianliha keskiarvo 93g203kcal17g0g15.2g0g
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Paprika punainen 26g7.7kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Paprikajauhe 1.9g6kcal0.3g0.3g0.2g0.7g
Smetana, rasvaa n. 40 % 47g181kcal1g1g19.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g935kcal40g17.2g77.2g8g
Valittu annoskoko313g468kcal20g8.6g38.6g4g
Annoskoko puolitettuna156g234kcal10g4.3g19.3g2g
Arvot/100g100g150kcal6.4g2.8g12.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241824