Fetamunakas (low carb)

Riko munat ja lisää seokseen pieni loraus vettä.

Sulata voi pannulla ja kaada munaseos kuumalle pannulle.

Sekoittele kevyesti, ettei seos tartu pohjaan.

Murustele feta puoliksi hyytyneelle munakasmassalle, mausta oreganolla.

Lisää muutama kirsikkatomaatti puolitettuna päälle ja taita munakas kahtia.

Jätä hetkeksi kuumalle pannulle, jonka olet ottanut pois levyltä.

Kypsä munakas on kuohkea ja pinnalta paistunut, muttei kuiva tai palanut.

Tarjoile hapankaalin kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 53g158kcal9.5g0.6g13.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu117g147kcal12.8g0.3g10.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g132g27kcal0.8g5g0.4g1.9g
Voi 11g77kcal0.1g0g8.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g818kcal46.4g11.8g65.4g3.8g
Valittu annoskoko313g409kcal23.2g5.9g32.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna156g205kcal11.6g3g16.4g1g
Arvot/100g100g131kcal7.4g1.9g10.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242557