Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 59g21kcal2.7g1.2g0.2g1.5g
Kukkakaali 68g16kcal1.2g1.5g0.2g1.6g
Oivariini, 754.7g32kcal0g0g3.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g17kcal0.5g3.6g0.1g0.2g
Vesi51g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt34g16kcal1.1g1.6g0.5g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g30g89kcal7.7g0.6g6.2g0g
Kesäkurpitsa34g5.8kcal0.1g0.8g0.2g0.2g
Tumma soijarouhe, risetti17g49kcal8.5g5.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g517kcal45.8g30.2g24.2g7g
Valittu annoskoko313g258kcal22.9g15.1g12.1g3.5g
Annoskoko puolitettuna156g129kcal11.5g7.6g6.1g1.8g
Arvot/100g100g83kcal7.3g4.8g3.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243096