Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 152g53kcal7g3g0.5g3.8g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g109g119kcal25g0g2.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g27g76kcal5.2g0g6g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl22g74kcal0.4g0.6g7.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g704kcal75.2g7.2g39.8g7.6g
Valittu annoskoko313g352kcal37.6g3.6g19.9g3.8g
Annoskoko puolitettuna156g176kcal18.8g1.8g10g1.9g
Arvot/100g100g113kcal12g1.2g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243672