Karpin jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Ruskista sipulit voissa ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää mausteet ja viimeisenä tuorejuusto.

Paista toisella pannulla n. 1cm paksuisia kesäkurpitsaviipaleita voissa molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsat ja jauheliha päällekkäin uunivuokaan ja lisää juustoraaste päälle.

Paista 20 min 225 asteessa tai kunnes pinta on ruskeaa.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 5g5.5kcal0.4g0.8g0g0.1g
Voi 6.3g46kcal0.1g0g5.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 82g182kcal14.3g0g13.9g0g
Tomaattisose tomaattipyree 5.7g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Tomaattimurska, 1 prk50g14kcal0.3g2.7g0.1g0.7g
Basilika, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Pippurinen tuorejuusto (Pirkka), annos 10g10g17kcal0.4g0.5g1.4g0.4g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 101g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa35g106kcal8.1g0g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g801kcal49.6g16.2g58.6g4.8g
Valittu annoskoko313g401kcal24.8g8.1g29.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna156g200kcal12.4g4.1g14.7g1.2g
Arvot/100g100g128kcal7.9g2.6g9.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243715