Pitza

Pohja sekoitetaan ja levitetään voidellulle pellille, saa jäädä löysäksi.

Paista jauheliha jne. Maun mukaan täytteitä ja juustoa.

Vähän juustoa/kevyempi juusto, vähemmän kaloreita.

Paista pohjaa n. 10 minuuttia 225 asteessa ensin, sitten n. 10 minuuttia täytteiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2940 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese 5.3g19kcal1g2.4g0.4g0.9g
Hiiva, 50g1.3g0.8kcal0.2g0g0g0g
Vesi106g0kcal0g0g0g0g
Neljänviljanhiutale 1.6g5.3kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Ruispuurohiutale5.3g17kcal0.5g3.5g0.1g0.7g
Vehnäjauho, sunnuntai17g61kcal2.1g12.3g0.4g0.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 64g145kcal12.1g0g10.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g48g10kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g7.4g1.7kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi32g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz2.1g2.2kcal0g0.5g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto21g70kcal5.7g0g5.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.1g7.8kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g679kcal44.4g43.2g35.8g6g
Valittu annoskoko313g339kcal22.2g21.6g17.9g3g
Annoskoko puolitettuna156g170kcal11.1g10.8g9g1.5g
Arvot/100g100g109kcal7.1g6.9g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244670