Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali125g26kcal1.5g4.2g0.2g2.6g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.2g
Paprika punainen 13g3.9kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g4.4g1kcal0g0.1g0g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön2.9g21kcal0.1g0.1g0.5g0g
Kasvisliemikuutio 1.6g4.9kcal0.2g0.2g0.4g0g
Vesi59g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g4.4g36kcal0g0g4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha88g146kcal16.7g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g486kcal37.6g11.8g28g6.2g
Valittu annoskoko313g243kcal18.8g5.9g14g3.1g
Annoskoko puolitettuna156g122kcal9.4g3g7g1.6g
Arvot/100g100g78kcal6g1.9g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244737