Rinkutinkun kanariisipata

Kaikki ainekset pataan ja 200 astetta niin kauan, että vesi on imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2905 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 64g232kcal5.2g50.6g0.4g1.1g
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen65g84kcal11g1.3g5.3g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g43g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Vesi140g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g675kcal33g109g13.8g4.6g
Valittu annoskoko312g337kcal16.5g54.5g6.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna156g169kcal8.3g27.3g3.5g1.2g
Arvot/100g100g108kcal5.3g17.4g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245081