Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali173g37kcal2.1g5.9g0.3g3.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g87g24kcal0.5g5.1g0.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkoviinietikka (Rajamäen)2.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 1.7g7kcal0g1.7g0g0g
Oliiviöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g263kcal6.4g29.8g12.8g13g
Valittu annoskoko313g131kcal3.2g14.9g6.4g6.5g
Annoskoko puolitettuna156g66kcal1.6g7.5g3.2g3.3g
Arvot/100g100g42kcal1g4.8g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245118