Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 90g200kcal15.8g0g15.3g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 74g26kcal3.4g1.4g0.2g1.8g
Pekoni, paistettu 26g132kcal4.2g0g12.9g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g75g83kcal1.7g2.3g7.5g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g39g102kcal10.5g0g6.6g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1095kcal71.8g9.4g85g4.6g
Valittu annoskoko312g547kcal35.9g4.7g42.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna156g274kcal18g2.4g21.3g1.2g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.5g13.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245390