Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 114g163kcal14.3g0.3g11.7g0g
Sokeri 44g179kcal0g44g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 51g174kcal5.2g35.4g0.6g1.8g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g104g259kcal0g64.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1549kcal39g288g24.6g3.6g
Valittu annoskoko313g775kcal19.5g144g12.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna156g387kcal9.8g72g6.2g0.9g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245513