Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 51g368kcal0.6g0.2g41.2g0g
Sokeri 49g200kcal0g49.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 48g68kcal6g0.1g4.9g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g66g223kcal5.8g46.9g0.6g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g23g139kcal5.6g1.5g12.5g0g
Leivinjauhe 4.3g7.6kcal0.2g1.6g0g0g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)58g80kcal4.3g3.1g5.8g0g
Appelsiinimehu, 2 dl13g5.9kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2184kcal45g207.8g130g0g
Valittu annoskoko312g1092kcal22.5g103.9g65g0g
Annoskoko puolitettuna156g546kcal11.3g52g32.5g0g
Arvot/100g100g350kcal7.2g33.3g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576