Meksikolainen kasvisohratto

Pyöräytä sipuli- ja paprikasuikaleita muutama minuutti.

Sekoita joukkoon ohra, laakerinlehti, timjami, neilikat, chilijauhe ja tomaattimurska.

Lisää kuuma vesi.

Hauduta noin 20 minuuttia.

Lisää maissi ja isot valkoiset pavut.

Kurkista pataan välillä ja lisää tarvittaessa vettä.

Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Cherbourg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maissi, pirkka60g74kcal1.8g15.6g0.5g2g
Papu iso valkoinen, keitetty48g140kcal10.6g21.7g0.8g0g
Ohrasuurimo 54g173kcal4.4g33.8g1.1g4.1g
Soijarouhe, tumma, 30g63g204kcal31.5g18.9g0.3g3.5g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Paprika, punainen25g6.5kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.4g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Rypsiöljy 5.7g50kcal0g0g5.7g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g4.2g2kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Jalapeno (Pirkka), annos 190g10g2.2kcal0.1g0.3g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka15g12kcal0.5g2.8g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1346kcal99.6g192.6g17.8g21.6g
Valittu annoskoko313g673kcal49.8g96.3g8.9g10.8g
Annoskoko puolitettuna156g337kcal24.9g48.2g4.5g5.4g
Arvot/100g100g215kcal15.9g30.8g2.8g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245794