Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 43g13kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g61g21kcal0.6g4g0.3g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g45g18kcal0.5g3.3g0.2g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)23g7.9kcal0.2g1.6g0.1g0.3g
Vesi138g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g1.2g3.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Rypsiöljy 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g153kcal3.6g21.8g5g2.2g
Valittu annoskoko312g77kcal1.8g10.9g2.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna156g38kcal0.9g5.5g1.3g0.6g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.5g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245921