Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 190g159kcal2.4g8.1g12.1g4.2g
Jauheliha, sika-nauta 76g168kcal13.3g0g12.9g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.8g26kcal0g0g2.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Kasvisliemikuutio 2.1g6.4kcal0.2g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g807kcal36.6g19.4g63g9g
Valittu annoskoko313g404kcal18.3g9.7g31.5g4.5g
Annoskoko puolitettuna156g202kcal9.2g4.9g15.8g2.3g
Arvot/100g100g129kcal5.9g3.1g10.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=246064