Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 59g15kcal0.9g1.4g0.3g1.7g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g47g118kcal8.9g0g10.3g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g59g65kcal1.4g1.8g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g432kcal22.6g6.8g36.8g3.6g
Valittu annoskoko312g216kcal11.3g3.4g18.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna156g108kcal5.7g1.7g9.2g0.9g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=246891