Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g23g164kcal0.2g0.2g18g0g
Vehnäjauho puolikarkea 82g282kcal8.4g57.5g1g2.9g
Sokeri 72g291kcal0g71.6g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu2.8g2.2kcal0.1g0.5g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.8g10kcal0.1g2.2g0.1g0g
Neilikka, annos 4g1.4g5.1kcal0g1.1g0g0g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Puolukkasurvos sokeroimaton 42g16kcal0.2g2.9g0.2g1.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen84g28kcal2.8g4.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1606kcal23.8g282.4g38.6g8.2g
Valittu annoskoko313g803kcal11.9g141.2g19.3g4.1g
Annoskoko puolitettuna156g402kcal6g70.6g9.7g2.1g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.2g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=247154