Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g128g153kcal20.4g1.7g7.1g0.1g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 128g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)4.1g15kcal0.2g3.1g0.1g0.2g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g51g61kcal1.5g2.8g5.1g0g
Voi 1g7.4kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g495kcal44.2g15.2g28.8g0.6g
Valittu annoskoko313g248kcal22.1g7.6g14.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna156g124kcal11.1g3.8g7.2g0.2g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249310