Kanakeitto broiskusta

Keittoveden kiehuessa lisää sekaan pakasteet kanaliemikuution kera ja paista broilerisuikaleet rypsiöljyssä.

Muutaman minuutin juuresten ja maissin kiehuttua lisää veteen nuudelit, broiskun pitäisi olla tässä vaiheessa muutamia minuutteja vaille valmis.

Kun nuudelit näyttävät turvonneen, lisää ruokakerma ja broisku.

Mausta mieleiseksesi (chili, curry, paprika...)! Reseptin nuudelit on valittu tuotehausta tumpelon logiikalla: nuudelit ilman keitinvettä ja öljyä >> jos joku tietää OIKEAN metodin nuudelipussin pelkän nuudeliosuuden kalorimäärälle ja P/H/R-osuudelle, kertokaa ihmeessä! Kamalasti on vaihtoehtoja valmiille keitolle ja pelkälle kuiva-ainekselle, eikä nuudelipussissa ole kuin valmiin keiton ravintosisältö :(

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr kanaliemikuutio 0,4% rasvaa valmiissa liemessä (Knorr), annos 10g1.6g4kcal0.2g0.2g0.3g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g31g19kcal0.3g1.6g1.2g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 155g0kcal0g0g0g0g
Apetit maissi, 200 g/pss31g39kcal0.9g7.9g0.2g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g28g7.8kcal0.3g1.3g0.1g0.8g
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g47g56kcal8.4g0.8g2.1g0g
Nuudelit (Mama), annos 90g17g12kcal0.3g1.5g0.5g0g
Rypsiöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g312kcal20.8g26.6g13.2g1.8g
Valittu annoskoko313g156kcal10.4g13.3g6.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna156g78kcal5.2g6.7g3.3g0.5g
Arvot/100g100g50kcal3.3g4.3g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249674