Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)145g183kcal16g0.4g13.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 22g72kcal0.4g0.7g7.6g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki58g47kcal7.6g1.2g1.2g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g29g105kcal8.1g0.6g7.8g0g
Kebabliha 58g127kcal14.5g0g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1066kcal93.2g5.8g74.8g0g
Valittu annoskoko312g533kcal46.6g2.9g37.4g0g
Annoskoko puolitettuna156g267kcal23.3g1.5g18.7g0g
Arvot/100g100g171kcal14.9g0.9g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250159